Recensies

Recensies

Onze meiden hebben het heerlijk

Onze meiden hebben het heerlijk gehad bij Ineke en Ingeborg op de kleinschalige, creatieve BSO waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan in de buitenlucht. En als het weer het echt niet toelaat om buiten te zijn, dan bieden de sfeervolle yurt en pipowagen zulke fijne plekken om te spelen of allerlei creaties te maken.
De plek en de hartelijkheid van Ineke en Ingeborg hebben onze dochters zulke leuke middagen bezorgd en ons daardoor een heel fijn, vertrouwd gevoel. Dank!

Lisette en Eric

Bij Ineke en Karlijn op

Bij Ineke en Karlijn op de BSO voelt het echt als thuis komen. Er hangt een gemoedelijke sfeer en er is alle ruimte om lekker bij te komen van een drukke schooldag.

Ook worden er leuke activiteiten gedaan zowel bij de yurt als uitjes in de omgeving. Lekker de steile wanden opklimmen op de Gorsselse Hei of vuurtje stoken en eigen eten maken als pindakaas. Mooi om te ontdekken wat de natuur te bieden heeft.

Liam heeft het helemaal naar zijn zin!

Geke

Karlijn en Ineke, wat een

Karlijn en Ineke, wat een gouden duo!
Voor onze meiden is de BSO zo een fijne plek om te zijn. Ineke en Karlijn voelen haarfijn aan wat de kinderen nodig hebben, net dat ene taakje extra waardoor een kind weer fijner in zijn vel komt te zitten omdat het gezien wordt. Juist dat mooie verhaal om helemaal in je fantasie te komen. Of op avontuur om te ontdekken hoe de natuur werkt, eruit ziet en wat allemaal kan!
Vuurtje stoken en soep of appelmoes maken, voorstellingen bedenken, paardje rijden op het oude zadel, stokken versieren, ach… zoveel fijne dingen die passen bij alle drie mijn zo verschillende meiden!
De meiden hadden het al fijn wanneer alleen Ineke werkte, maar de aanvulling met Karlijn geeft de dagen op de BSO een gouden randje. Hun samenwerking is perfect evenwicht!
Een grote aanrader om naar BSO de Zeekraai te gaan… !

Hente

Bij Ineke en Karlijn is

Bij Ineke en Karlijn is het als thuis komen. Je krijgt er de kans om volledig jezelf te zijn en jezelf te ontdekken.
Er is alle ruimte voor ieder zijn eigen ontwikkeling en iedereen mag zijn wie die is.
Er worden leuke activiteiten gedaan maar ook voor even helemaal niets en bijkomen van de schooldag zit je hier goed!
Ik kan voor mijn kinderen geen betere plek bedenken, alle lof voor deze BSO

Lisanne

Eugenie Dievelaar

Heerlijke plek, waar kinderen hun zintuigen kunnen gebruiken en vanzelf creatief gaan denken. Dit in combinatie met een Ineke die “zijnsrecht” aan ieder kind geeft…
Ineke’s yurt, een klein stukje hemel op aarde..

Eugenie Dievelaar

Marieke Romijn

Wat een fijne plek. Als ik na mijn werk mijn dochter kom halen wil ik er zelf ook het liefste blijven om even bij te komen van de dag… De kinderen spelen er heerlijk buiten, graven gangen in de aarde, vangen hagelstenen op met een netje en hebben er alle ruimte. Ineke gaat goed mee in de belevingswereld van het kind en biedt daarbinnen duidelijke grenzen. De kinderen kunnen er na een dag school uitrusten of uitrazen, net waar ze zin in hebben!

Marieke Romijn

Danielle Heuvelink

Een heel andere omgeving, maar je net zo goed voelen als thuis….. dat is wat voor mij de eerste gedachte die in me opkomt als ik aan de bso de Zeekraai denk.
Ineke sluit zo mooi aan bij de belevingswereld van dekinderen! Een voorbeeld : een kind stelde de vraag of je van pinda’s pindakaas zou kunnen maken….. Een paar dagen later, heeft Ineke de pinda’s geregeld en ontdekken ze samen wat wel en niet werkt!
Top!!

Danielle Heuvelink

Joyce zondag

Ineke snapt mijn kinderen vaak beter dan ikzelf. Zij ziet ook altijd het positieve, druk, nee ondernemend, dominant, nee gewoon natuurlijke leider ?. Ineke begreep dat als Fleur zich een keer niet fijn voelde, zij niet op schoot wilde, maar een potje stoeien veel beter werkt.

Fleur en lois vinden het altijd super als ze naar de zeekraaibaai mogen. Lekker in de buitenlucht, op onderzoek uit, of gezellig in de yurt. Zou willen dat ik er zelf heen mocht. Instant gevoel van oude tijden herleven. Heerlijke plek!

Komt bij dat Ineke dingen doet die bij mij niet op zouden komen. Ideaal!

Groet Joyce

Joyce Zondag

Bolina Aalderink

Wij en onze kinderen kennen Ineke van BSO de Zeekraai al jaren. Toen zij een eigen BSO startte hebben we geen moment getwijfeld en onze kinderen direct ingeschreven. Nooit spijt gehad! Bij BSO de Zeekraai komen de kinderen tot rust in de prachtige natuur die hen omringt. Weg van school is er ruimte om te spelen, te ontdekken, te lezen, met dieren te knuffelen, de natuur in te gaan en gezellig samen te zijn met andere kinderen. De leidster van deze BSO, Ineke, is een warme, creatieve, vrouw met een enorm inlevingsvermogen in de kinderen. De kinderen kunnen ook fijn met haar praten over leuke maar ook serieuze zaken.Door de kleinschaligheid van deze BSO is daar tijd en ruimte voor. De yurt is een fijne plek. In de winter knus met elkaar binnen rond de kachel, in de zomer lekker kuieren rondom de yurt. Het grootste compliment komt van mijn kinderen zelf die laatst zeiden; de BSO voelt bijna als thuis zijn!!!

Bolina Aalderink

Drs. Simone van Grieken

BSO de Zeekraai is een geweldige BSO! De kinderen krijgen alle ruimte om zichzelf te zijn, alle ruimte om te spelen, alle ruimte om dingen te ontdekken en alle ruimte om een heerlijke middag te hebben. Kleinschalig, flexibel en een geweldige leiding.

Met vriendelijke groet,

Drs. Simone van Grieken

Deel uw ervaring met BSO de Zeekraai

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld

Uw e-mailadres wordt niet in de website getoond.