Wie zijn wij

Wie zijn wij

RUU_5803_1

Ineke Kleisen
Ik ben Ineke Kleisen, moeder van twee volwassen kinderen. Ook heb ik inmiddels 2 kleinkinderen.

Ik heb altijd met kinderen gewerkt. Na mijn opleiding HBO-Jeugd Welzijnswerk heb ik eerst gewerkt met kinderen met een geestelijke beperking. Daar heb ik leren kijken naar het kind, waar het precies is en wat hierbij de volgende stap is. En om vooral de eigenheid van elk kind te zien.

Door het leven heen heb ik vooral geleerd dat ieder zijn eigen weg gaat, met ups en downs. Dat door er aandacht aan te schenken, downs verdwijnen of zachter worden. En ups tot nieuwe mooie wegen leiden.

Daarna ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb daar mijn eigen visie ontwikkeld. Mijn creatieve kwaliteiten, mijn liefde voor en behoefte aan de natuur en de liefde voor kinderen waren absoluut de drijfveer om deze bijzondere BSO op te zetten.

RUU_5783_1

Karlijn van Stijn
Ik ben Karlijn van Stijn.
Moeder van Roza en getrouwd met Ruud.
Ik ben altijd al in de sociale sector werkzaam geweest. Meanderend van mensen met een beperking naar ouderen en dementerenden, maar kinderen inspireren mij het meest.
Verder maak ik theatervoorstellingen voor groot en klein, hou ik van koken en het opsmikkelen natuurlijk!

Werken op de BSO vind ik heerlijk, want ik ben een een buitenmens en ik voel me thuis in de yurt. Ik help graag mee met het neerzetten van een huiselijke sfeer, waarbij veiligheid en warmte voorop staan.
Mijn creativiteit stroomt wanneer ik met de kinderen zing of gek doe, een toneelstukje maak of een verhaal voorlees.
Ik geniet enorm van de samenwerking met Ineke en ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van zo'n prachtige BSO als de Zeekraai.