Wie zijn wij

Wie zijn wij

RUU_5803_1

Ineke Kleisen
Ik ben Ineke Kleisen, moeder van twee volwassen kinderen. Ook heb ik inmiddels 2 kleinkinderen.

Ik heb altijd met kinderen gewerkt. Na mijn opleiding HBO-Jeugd Welzijnswerk heb ik eerst gewerkt met kinderen met een geestelijke beperking. Daar heb ik leren kijken naar het kind, waar het precies is en wat hierbij de volgende stap is. En om vooral de eigenheid van elk kind te zien.

Door het leven heen heb ik vooral geleerd dat ieder zijn eigen weg gaat, met ups en downs. Dat door er aandacht aan te schenken, downs verdwijnen of zachter worden. En ups tot nieuwe mooie wegen leiden.

Daarna ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb daar mijn eigen visie ontwikkeld. Mijn creatieve kwaliteiten, mijn liefde voor en behoefte aan de natuur en de liefde voor kinderen waren absoluut de drijfveer om deze bijzondere BSO op te zetten.

ingeborg van dijk

Ingeborg van Dijk
Ik ben Ingeborg van Dijk. Moeder van 2 volwassen kinderen en getrouwd met Robert. We wonen in Zutphen. Toen Ineke een vacature plaatste waarin ze een creatieve medewerker zocht met hart voor de natuur, voelde ik me direct aangesproken: Ik heb een achtergrond in het basisonderwijs, maar geef al meer dan 20 jaar holistische tekenlessen, beeldende coaching en tekentherapie.  Mijn bedrijf heet “De Beeldernis”: van Beelden en Wildernis. Van buiten-zijn word ik heel erg blij!

Verder ben ik actief binnen Scouting Nederland als coördineer duurzaamheidsactiviteiten op de scoutingkampeerterreinen, zing graag en speel gitaar. Bij Gezinsvakantieweken Fontaines doe ik kunstzinnige programma’s met kinderen.

Ik vind het heerlijk om samen te werken op de Zeekraai, zo’n fijne plek, waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar ik me helemaal kan vinden in de visie van Ineke.

anouk testerink

Anouk Testerink

Mijn naam is Anouk Testerink en samen met mijn vriend Gijs woon ik in Deventer. Na een aantal jaren, als activiteitenbegeleidster, werkzaam te zijn geweest in de psychiatrie heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Hier heb ik in de loop der tijd in verschillende vormen van opvang ervaring mogen opdoen.

Toen ik in contact kwam met Ineke en haar prachtige BSO was er direct een klik in visie en zienswijze. Ik voelde: hier word je als mens, groot of klein, echt gezien. Voor mijn een belangrijk fundament om vanuit te werken.

Ik vind het heerlijk om plezier te maken via creatieve spel en bewegingsactiviteiten die aansluiten op de belevingswereld van kinderen. Zodat ze de ruimte krijgen zichzelf te ontdekken. Je zult mijn dus vaak actief in beweging zien! Niet alleen op de BSO maar ook in mijn eigen praktijk Bewegingskracht in Deventer.